Noves instal.lacions de la Impremta Mater, amb un espai més ampli i modern

L’any 2014 vàrem traslladar les nostres instal·lacions a una zona industrial de Vic, concretament a la Carretera de sant Hipòlit, on oferim un servei de qualitat i personalitzat. A la Impremta Mater oferim tot tipus de solucions gràfiques, amb un servei impecable als nostres clients. En aquest sentit, som un referent del sector en impressió digital i òfset de qualitat. A les noves instala·lacions continuem treballant, dia rere dia, per mantenir-nos a l’avantguarda de les tecnologies del sector, creant un nou model d’impremta adaptada als nous temps i enfocada a millorar el servei. Les noves instala·lacions, doncs, amb un espai més ampli i més modern, ens permeten seguir en aquesta línia i oferir una atenció més acurada, completa i personalitzada.

close
Obre Whatsapp
1
En què et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?