Som una impremta que oferim tot tipus d’impressions gràfiques a Internet.

Som un referent del sector en la impressió digital i l’òfset de qualitat a Osona, fruit de la nostra experiència i capacitat tecnològica

Agilitat i rapidesa

El nostre servei es caracteritza per la qualitat i rapidesa en tots els processos, garantint el lliurament amb els terminis acordats.

Experiència

Amb més de 50 anys en el sector de les arts gràfiques i la constant evolució amb i les últimes tecnologies tecnologies del sector, ens permet millorar les nostres serveis d’impremta, adaptats als nous temps i a les necessitats del mercat.

Excel·lència

En el nostre dia a dia, cerquem la millora contínua per oferir la màxima qualitat en els nostres productes amb la màxima professionalitat, eficiència i rigor.

Sostenibilitat

Cuidem el medi ambient en tots els nostres processos de treball, amb un sistema de gestió rigorós, per reciclar tots els residus, i els lliurem a empreses especialitzades que facin el tractament adequat. Utilitzem planxes sense prodcutes químics contaminants, tintes de base vegetal i paper certificat 100% reciclable o lliure de clor.

Compromís social

Col·laborem en les necessitats socials i culturals del nostre territori amb una actitud ètica i professional.